Samenwerking

BultersMekke Assistancedogs

Voorleeshond is in samenwerking met en wordt gefaciliteerd door BultersMekke Assistancedogs. BultersMekke Assistancedogs is een erkende organisatie en geaccrediteerd lid van Assistance Dogs Europe en Internationaal.

BultersMekke Assistancedogs is een landelijke organisatie die gespecialiseerd is in het coachen en begeleiden van mensen met een beperking, zodat zij zelf in staat zijn hun eigen hulphond op te leiden. BultersMekke is gespecialiseerd in hulphonden voor mensen met een motorische beperking, voor mensen met een psychiatrische aandoening, signaalhonden, hypohonden en seizurehonden. Hiernaast coachen en begeleiden ze volwassenen en kinderen met een vorm van autisme en mensen met problemen die psychisch en/of psychosociaal van aard zijn. Hierbij bieden ze de begeleiding naar zelfstandigheid en coaching van de communicatieve en sociale vaardigheden.

Voor meer informatie betreffende deze organisatie kunt u terecht op de site:

www.bultersmekke.nl  

 

Linsey Schuijtvlot

Dit voorleestraject is mede ontwikkeld door Linsey Schuijtvlot. Linsey heeft onder andere een MBO niveau 4 opleiding Diermanagement gevolgd en is hierna afgestudeerd in de opleiding Diermanagement aan de Hogeschool van Hall Larenstein te Leeuwarden met als specialisatie de major Dieren in de Zorg. (Zie onderstaande foto)